Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Spring i brallan?

Wednesday, January 27, 2010

Spring i brallan?

Nu har beskedet som alla har väntat på kommit. Holländska Spyker Cars köper Saab från GM. Hmmm, är det riktigt säkert denna gång? Eller kommer det om några timmar/minuter en dementerande artikel? Eftersom jag gillar Saab och tycker synd om de anställda, som måste genomgått ett helvete med all denna ovisshet, glädjs jag åt nyheten om den är sann.
Grattis people of Saab!


Blobfish lever utanför Australiens sydöstkust och runt Tasmanien på 600-1200 meter djup. Fisken har inga muskler och dess densitet är lägre än vattens, därför flyter den omkring strax ovanför botten utan att behöva muskler för att simma. Frän rackare!

Dagens funny: Otroligt nog greps en man med 44 ödlor i kallingarna på Nya Zeelands flygplats. Hur i hela friden får man plats med 44 ödlor mellan benen och hur skönt är det? Bits inte de små rackarna? Kanske behövs ett besök till urologen efter avverkat fängelsestraff?

Det är redan onsdag... amazing. Längtar nåt fruktansvärt efter helgen och Bäjb nu. Känns kul med födelsedagsfest på lördag med. Hell knows att det var alldeles för länge sedan jag va på fest.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: