Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Nytt brädpass

Wednesday, January 27, 2010

Nytt brädpass

Hemma efter ett pass bräda/medel och så ett till, genom snön hem. Jäkla snö... lägg av! Snälla? jag är så trött på det så jag tror jag spyr rakt ut. Här började det snöa strax innan lunch och sen har det hållt på och hållt på och hållt på... och inte ser det ut att lugna sig heller.

Sara hade vävt in lite nytt i passet idag. Det va kul för det gamla började bli lite lite tjatigt. Detta kändes bra mycket jobbigare, men det är nog för man inte är van med övningarna. Jag är fortfarande inte helt i fas i musklerna efter skidåkningen i söndags. Mjölksyran dyker upp bra mycket tidigare än vad jag vill att den ska göra. Hon hade dessutom vävt in nån asjobbig övning där man låg på sidan med fötterna på brädan och armbågen i golvet och lyfte sig uppåt. Den var så jobbig att jag måste erkänna att jag faktiskt skippade de sista tre på bägge sidorna. Det gick bara inte eftersom den värsta värken efter skidorna sitter i just höftböjaren.

Nu måste jag se efter min lax i ugnen.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: