Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Men snälla nån!

Tuesday, January 19, 2010

Men snälla nån!

Får aldrig folk nog av att vara dumma? Jag vet att man inte ska kalla folk som inte vet bättre för dumma, men nån måtta måste det väl finnas. Om och om igen går folk på såna här grejer, trots att det varnas och skrivs om det i tidningen nästan varje dag. 200 000 medlemmar lyckades Facebookgruppen ”2 kr per medlem till jordbävningsoffren i Haiti” innan det kom fram att det var Svenska Nekrofilföreningen som stod bakom – och att gruppens syfte var att flyga hem lik att ha sex med.

"Som många redan vet är det alltså Svenska Nekrofil-föreningen som nu skänker 500 000 kr. för att försäkra oss om att liken som förs hem från Haiti är i så gott skick som möjligt, dvs vi kommer inte behöva ha sex med folk som är lemlästade.” Därefter står det att man i första hand vill få hit döda barn.

Supersmart sätt för dessa typer av föreningar att få support, eftersom folk är så jäkla dumma och går på det. Uppmaning: SLUTA GÅ MED I GRUPPER PÅ FACEBOOK... ÖVER HUVUD TAGET! Det finns ju liksom ingen poäng med det... även om de är seriösa.

Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Eva said...

Jag tror inte ens det finns nån förening, det är nog bara nån som vill jävlas med folk.

Hannastacia said...

Det tror jag med iofs.