Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jällar va han går!

Monday, April 02, 2012

Jällar va han går!

Sitter här och försöker dra ut på tiden för att gå till jobbet. Får nämligen inte komma innan 7 på måndagar längre eftersom nån lagt in schemat fel och jag får helg-OB då. Tycker det vore smidigare att korrigera schemat till vad det ska va, men icke.

Vilken toppenhelg jag haft med min baby. Kalas hos Daniels syster Karin, fotboll och SciFi-mässa. Tyvärr alldeles för kallt på fotbollen. Så pass kallt att det var svårt att koncentrera sig på matchen tyvärr, men det var kul ändå. Och nu blire ju bara varmare! Det visade sig vara ett smart drag att ta mässan på söndagen. Inte alls lika tjockt med folk... de fåre bli hädan efter.

David Faustino
Lance Henriksen
Var och hämtade bilen i fredags. Med skakiga ben körde jag den från bror Peter till Daniel och det gick bra! Mer än bra faktiskt! Använde den tur och retur till stan både lördag och söndag och när det var dax att åka hemåt kände jag mig ganska trygg med att den skulle ta mig hem. Det finns en liten rädsla att den ska dö, men den går faktiskt bättre nu än vad den nånsin gjort sen jag fick den. Kunde köra om i uppförsbackar utan problem, gasen biter faktiskt och den börjar inte rycka ens när jag svänger på 3an. Å, vad jag är glad att ha min bil igen.


Nu när jag har min bil är det dax att komma i form på riktigt igen. Låter lite motsägelsefullt kanske, men bilen kan ta mig till Fallen och i Fallen ska det springas. Typiskt att det ska vara 3 minusgrader nu på morgonen men man kan ju hoppas det stiger lite till eftermiddagen. Om inte får jag väl klä mig lite mer bara. 

 Kortvecka känns inte alls fel. Det är ju pösk. Vi stänger dessutom tidigt på torsdag och då bär det direkt av neråt Göteborg för långweekend med hjärtat och son. Ska målas ägg, bakas påskbakelser och fikas med guma. Mys!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: