Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: IPhone hell

Thursday, March 29, 2012

IPhone hell

Satt hela kvällen i går och försökte få klart för mig hur jag ska lyckas spara mina sms nu när jag ska byta telefon. Jag vill ju inte bli av med alla rar sms jag fått från min kille sen vi träffades. Läste och läste och kom fram till att man ska kunna spara som i iCloud. Jo, tjeeeena. Det står överallt, men tycks vara en ren och skär lögn. Hur som helst visar det sig att det inte alls är så jäkla svårt. Säkerhetskopiera till iTunes och återställ till den nya telefonen. Kan inte det bara stå då?!? Klart och tydligt? Nä, så lätt ska vi inte ha det. Då återstår bara sen och se om det funkar när jag får den nya luren då.

Sen är ju frågan vad man ska ha för skal. Eftersom Apple av nån outgrundlig anledning bestämt att det är en skitbra idé att ha glas på baksidan på 4S känns det ju som ett skal är ett måste så ofta som jag tappar min. Det finns ju en uppsjö med skal. Dock inget jag riktigt fastnar för. Typsikt va? Tokig i ugglor som jag är vill jag ju såklart ha ett med en uggla... men just det tycks inte finnas. Jaja, jag har ju inte fått luren än och det är la bara att fortsätta leta efter det perfekta mobilskalet.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: