Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Long time, no see

Tuesday, March 27, 2012

Long time, no see

Undrar varför det blivit så himla stor text här på bloggen. Skitsamma, orkar inte ta tag i det nu. Det är ett tag sedan jag uppdaterade och jag har väl förlorat den lilla läsarskara jag hade, men vad gör väl det.

Det har hänt en del sen sist. Vi har ju bl.a varit i Holland. Det var skiiitkul. Tre dagar metal i en mysig stad med trevliga människor. Dit ska jag utan tvekan tillbaka nästa år. Flyget och resa gick bra, hotellet var bra, musiken var bra, ölen var god... allt var bra helt enkelt.

Pappa Stellan och syster Ingela på Birka Paradise

I helgen som var har vi varit på kryssning. Pappa fyller 70 och bjöd hela familjen med respektive och barn. Daniel och Dennis kom hit dagen innan och vi blev bjudna på mat hos mor som direkt fatta tycke för den lille. Den store gillar hon ju sen tidigare. Syster med familj kom och hämtade upp oss med hyrd minibuss och sen bar det av mot Stockholm och Birkaterminalen där resten väntade. Vi var totalt 18 stycken varav 8 barn. Lite stormande under natten och söndagsmorgonen men jag överlevde med bara lite smått illamående.

Daniel och Dennis stannade tills i går morse och det var så himla mysigt att ha dom hos mig... min lilla familj ju :). Vart väldigt väldigt tomt när de åkte.

Glada besked är att min andra syster och hennes yngsta två kommer på besök över midsommar. Då Daniel har Dennis planerar vi in ett midsommarfirande tillsammans. Ska bli kul. På planeringsschemat står också en resa till pappa på Österlen i sommar sammanstrålat med Ingela och hennes familj. Både jag och Daniel har fått våra semestrar godkända och vi har fått exakt samma. Jag är överlycklig! Dessutom är det ju lite klämdagar framöver och även där har vi fått lite ledigt. Över första maj kommer Daniel hit och det är första gången vi får lite mer tid på oss och jag verkligen kommer hinna visa honom min stad.

Bilen är klar!!! Drygt tre månader tog det, men nu ska den enligt Daniels bror gå som en klocka. Jag är och kommer inte vara helt övertygad förrän jag fått prova den själv, men det känns otroligt skönt att den är färdig. Jag är otroligt trött på att åka tåg och jag har verkligen saknat bilen nu när det börjar bli ljusare och man kan lite på väglaget. Hoppas jag känner mig så pass trygg med den att jag kan köra hem i den på söndag.

Helgen bjuder på Scifi-mässa, föllsedagskalas för Daniels syster och Allsvenskapremiär med GAIS-Häcken på Gamla Ullevi. Ska bli skoj och jag längtar dit som sjutton.

Denna tisdag som känns som en bra sådan passade jag också på att gå upp till trebutiken och beställa mig en ny iPhone. Trots att jag gillar 3gS bättre än 4S var det dax och med dealen just nu där man får allt för 349 kr i månaden kändes det som rätt läge. Min är ändå 2,5 år och börjar bli lite sleten.

I övrigt har jag varit sjuk under den här perioden. Jag som nyss kommit igen efter julsjukan hann med ca två veckor innan jag blev dålig på vägen hem från Holland. Hosta och förkylning som nu tycks gett sig på Daniel som ligger hemma as we speak. Min kropp känns helt förfallen. Jag hann väl springa två gånger emellan sjukdomsepisoderna och det känns inte som jag tränat ordentligt sedan förra året. Så... idag är dagen D då jag ska åter in på banan. Vädret är helt perfekt och så fort mina fötter känns lite mer utvilade blir det en vända bort till Varbergaspåret för att testa krafterna. Jag är helt och hållet inställd på att det kommer gå helt åt helvete, men jag kommer inte gråta för det. Klart jag lagt av mig, men det är inget jag inte kan rätta till.

Nu får det vara nog för nu. En liten update i alla fall.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: