Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mo(bil)

Tuesday, April 03, 2012

Mo(bil)

Detta blev en riktigt bra dag! Vaknade lugnt och sen efter ungefär en halvtimme slog det mig. FAN! Besiktningen. Och sen har jag gått och varit nervös hela dan typ. Men vet ni!? Det gick alldeles strålande! Min underbara mor kom till min undsättning... fast jag såklart klarat det själv var det skönt att ha henne med. Bilprovaren påpekade att jag kanske skulle byta strålkastar"glas" som ju är plast på Atosen eftersom de var bra repiga och att den anmärkning på rost (en centimeterstor fläck) under bilen stod kvar. Sen skrämde han halvt ihjäl mig när han sa att det gett felvärden från katalysatorn. Dock kunde det bero på att bilen var kall och efter att han kört en vända var värdena bra. Under tiden hann jag dö och googla fram att en ny katalysator kostar runt 2000 så det var en rejäl lättnad att det var ok. SÅ SKÖNT att ha det gjort.

Fick min nya iPhone också. Lyckades föra över allt från den gamla till den nya utan problem... eller ja,nästan allt. Av nån anledningen ville inte musiken följa med trots att iTunes envisas med att säga att jag har musik i biblioteket... och visst har jag det... men inte den jag trodde jag synkat över från telefon utan asgammalt skräp som jag absolut inte vill ha i min nya telefon. Nä, det får jag ta hos Daniel i helgen.

Helgen ja... som jag längtar. Bara en och en halv dag kvar. Hoppas det går fort tills jag får brumma neråt i min nyfixade och godkända bil. Blir en påskhelg med lill-Velander. Måla ägg och baka och grejer. Ska bli så mysigt. Känns som jättelänge sen jag såg han trots att det bara är en dryg vecka. Och samma sak med Daniel trots att det inte ens är en vecka. Saknar!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: