Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Cold, cold morning

Sunday, November 01, 2009

Cold, cold morning

Ååå, vad det var skönt att ligga i sängen i morse. Önskar jag kunnat ligga kvar en stund till, men det tillät såklart inte mitt rastlösa jag.

Jag undrar om jag kan springa idag. Dels är det minusgrader och dels gör min kropp så ont så ont. Jag har inte fått träningsvärk av att springa på väldigt länge och det känns inte riktigt som regelrätt träningsvärk heller. Antar det är sprutan som spökar. Kroppen är stel och jag känner konturerna på varenda muskel när jag rör mig. Dessutom har jag faktiskt mer ont i armen idag än vad jag haft vare sig fredag eller lördag. Funderar på en redit lång promenad istället, men som alltid när det gäller långpromenader är frågan om vart man ska gå för att man inte helt plötsligt ska vara hemma igen.

Jaja, får fundera över lite Dr.Phil.

No comments: