Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Deklarera - check

Friday, April 16, 2010

Deklarera - check


För att göra deklarationsförfarandet lite roligare brukar jag välja olika sätt att deklarera varje år. För två år sedan använde jag e-tjänsten. Förra året tog jag telefon och i år valde jag sms, som är den solklara favoriten hittills. Här behöver du bara hålla ordning på ditt eget personnummer och den kod för identifiering. Supersimpelt. Inom en minut fick jag ett sms tillbaka med bekräftelse att den var mottagen.

Efteråt kom jag på att jag kanske skulle kollat igenom papprena innan, men vad skulle det gjort för nytta egentligen? Jag har ingen aning om vad min årsinkomst ska vara (bara att den inte är vad den bör vara). Det som står där ser väl rimligt ut. Jag har inget att dra av för eller lägga till för... i alla fall inget som skulle kunna göra nån som helst skillnad.

Så från att ha legat på köksbordet i en vecka åker nu de gulavita pappret in i papper-jag-sparar-till-ingen-nytta-alls-och-utan-att-veta-varför-pärmen. En sak mindre på helgens ToDo-list.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: