Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Scalpels, scissors, stitches, skin

Monday, March 30, 2009

Scalpels, scissors, stitches, skin

Idag har det varit en sån där dag på jobbet när inget roligt eller intressant hänt över huvudtaget. Förra veckan dock. Då hände det grejer på B-husets bottenplan. 10 skakiga män (numera inte så mycket män) trampade in på mottagningen och fick sina sädesledare klippta. Chop chop.


Vasektomi är en liten och simpel operation, men för dessa skakiga varelser var det nog det största och mest avancerade ingreppet någonsin utfört av en kirurg sen tidernas begynnelse. Med tanke på hur rädda män är om sina juveler är det faktiskt imponerande att de frivilligt låter nån skära i dem. Må hända att de har en fruga där hemma som idkat lite övertalning, men ändå.

Detta var andra gången vi utförde dessa operationer på mottagningen (och inte på operation) och jag fick äran att vara med och assistera. Det man helt enkelt gör är att leta rätt på rackarna, som känns och ser ut som halvkokta spagettisar... för dem upp till ytan på pungen, lägger ett snitt och tar fram dem. Sen klipps de mitt itu och sys ihop på var sida. Efter man sytt ihop är allt klart och den nu mycket darriga och bleke mannen kan resa sig och gå. Dock dröjer det 3 hela månader innan rackarna slutar simma (till mångas stora besvikelse). Vissa säger att det räcker med 30 tömningar, vilket självklart kommenteras av alla män med " det klarar jag på en kväll".
...But of course you can, Mr


Till nåt helt annat. Jag hittade en tidning full med recept på olika smoothiesar och jag beslöt mig för att prova denna idag. Riktigt fine!


Stacias Froggysmoothie

½ banan
1 kiwi
1½ skopa proteinpulver med vaniljsmak
2 dl möjlk

Mixa och ställ i frysen i 20 minuter. NJUT!

No comments: