Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Kinagrejer kräver kineslagning

Saturday, March 28, 2009

Kinagrejer kräver kineslagning

Oh man, today sucks 'cause...

... Det blev inte nån Hannastacian Hellride idag heller. Snöhelvetet fortsätter sätta käppar i hjulet för mig (Ha Ha Ha ofrivillig vitsighet där).

... Earth hour. Här har vi en mycket god tanke måhända, men vad ska det tjäna till egentligen? Det blir lite mörkt i en timma, so what? Ska det va jobbigt för folk skulle man stänga av allt som drar el i en timma. Ingen dator, ingen TV o.s.v.... då skulle i alla fall jag klättra på väggarna.

... För att slippa ha en rosa blogg spenderade jag ca 8 timmar av min lördag med att redigera html. Inte riktigt vad jag hade planerat. Detta (tillsammans med snöfall iofs) hindrade mig från att ge mig ut på min älskade morgonpromenad och orsakade total energilöshet och frustration.

... Mina ögon skådar damm och grus överallt i lägenheten. Jag gör allt i min makt för att ignorera det, men det tycks omöjligt. Tänk om jag bara kunde komma på hur jag skulle bli av mät.

... Sudoku. Siffror måste väl ändå vara djävulens påfund?

... Silverfiskar är bra vidriga. Kräla omkring en rackare i diskhoa förut. Jag spola ner han, med avsikt att döda, men han tyckte med största sannolikhet bara att det var som att åka världens bästa vattenrutchbana.

... Betala räkningar är ju aldrig kul.


Hell yeah, today rules 'cause...


... det bara är lördag. Dagen har gått helt sjukt fort förbi och jag har inte gjort nåt alls som känns direkt nyttigt för världen (eller för mig själv heller för den delen). Men! det är som tur är en ledig dag imon med och då jäklar ska det fixas och donas och grejjas och fejjas.

... Volbeat på hög volym kan ju göra vem som helst på bättre humör.

... trots min totala energilöshet lyckades jag förmå mig själv att träna i åtminstonde 40 minuter. För en stund trodde jag faktiskt att detta skulle bli den slappaste dagen i manna minne, men ibland förvånar jag mig själv och nu är jag riktigt nöjd.

... Det är plusgrader ute och mycket av snön är borta och resten på god väg. Någon berätta för mig häromdagen att det ska vara 7 snöfall efter vårdagjämningen enligt Bondepraktikan (nån slags spåbok från förr som alla tycks känna till utom jag... eller ja, nu gör jag ju det :D) och det har hittills varit 5 tror jag. Jag tycker vi skippar de andra 2 och går direkt på vår nu.

... Sommartid inatt. Jag tror jag tycker det är bra. Det betyder att det är ljust längre på kvällen va? I sånt fall är det bra. Om inte ber jag er ignorera detta.

... Jag har varit i affär'n och köpt mig Coca Cola Zero och tjoklit.
Planerar vara OTROLIGT onyttig resten av kvällen. Yum yum.

... 3Bomben Friends och bluetooth headset. Att prata gratis samt slippa hålla i mobilen öppnar en helt ny värld av möjligheter för helgmys trots 29 mils (eller nåt liknande) avstånd till Bäjb.

No comments: