Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jesus var ful och tandlös

Sunday, March 29, 2009

Jesus var ful och tandlös

Hur vågar han, Jonas? Säga så om Jesus och bibeln och göra det i Uppsala Domkörka!?! "Varför inte lämna Bibeln ifred och leva som man själv vill istället?" säger stackars Ulf Ekman och putar med underläppen, stampar frustrerat i golvet och slokar med öronen. Men Uffe lilla då pluttenutt. Inte var Jesus ful. Och klart han sköljde med Listerine morgon och kväll och gick till tandläkaren regelbundet. Fy, Jonas, fy!

Läst igenom de 98 kommentarer (!!!) UffePuffe fått på sitt inlägg och det är mycket fascinerande att alla uttrycker sån förskräckelse över att Gardell tolkar och hittar på. Ja, för allt som predikas i Uffes körker är ju sant och bevisat!

Ja, det är verkligen katastrof detta. Som Magnus så fint uttrycker det:

"Kan ni känna nöden i Jesu hjärta för Jonas Gardell? Kan ni se i ert inre att Jesus sträcker sig ut mot JG och vill vidröra honom med sin helande och upprättande närvaro. Jag är övertygad om att JG har en stark kallelse över sitt liv att förkunna evangelium. Låt oss se det, sträcka oss mot det, och tillsammans bryta ned dessa djävulska lögner som JG är snärjd i, så att hans själ kan bli frälst."

Avskaffa helvetet du, Jonas... I've got my own :D



2 comments:

C.Hjort said...

haha du är så fyndig.

Hannastacia said...

I knoOows ;)