Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Charli Jr

Thursday, July 20, 2006

Charli Jr


Den här lilla rackaren har jag gått och spanat på sen typ första gången jag var på Åhléns i Värnamo. Han har stått där på en hylla och jag har tänkt köpa han varje gång, men sen har det bara inte blivit av.

Det har gått 2½ vecka nu sen Charli somna in och det har varit tomt som satan här hemma utan honom. Och så igår kommer min Bäjbyluscious hit med den klotrunde missen till mig. Ååå, jag blev så glad. Han får gå under namnet Charli Jr, men kallas mest för Mizou. Han kan såklart inte ta över platsen efter Charli, men I love him. Han tycker också om när man klappar han på magen och om man blundar så känns det nästan lika mjukt som när man klappade lilleman C.

Dessutom... som om inte Mizou vore nog, har jag fått mina fötter filade och frukost på sängen av my love. Ingen dålig start på semestern.

No comments: