tag:blogger.com,1999:blog-18486318.post5371219671758817438..comments2024-03-05T11:38:00.037+01:00Comments on The Hell of Hannastacia: Julostens tid är kommen!Hannastaciahttp://www.blogger.com/profile/09759814704497661323noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-18486318.post-4387178940804352782010-11-07T17:56:17.152+01:002010-11-07T17:56:17.152+01:00Fin fisk, lite som torsk, fast fasen så mycket bil...Fin fisk, lite som torsk, fast fasen så mycket biligare, finns ett annat fint ord för den fisken men det har jag glömtmamsennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18486318.post-33799338509561100322010-11-07T17:27:59.796+01:002010-11-07T17:27:59.796+01:00Hajmal?!? låter ju skitläbbigt. Var hittade du han...Hajmal?!? låter ju skitläbbigt. Var hittade du han?Hannastaciahttps://www.blogger.com/profile/09759814704497661323noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-18486318.post-52570732997859543122010-11-07T16:31:06.298+01:002010-11-07T16:31:06.298+01:00Riv den gamla osten och frys in. Idag har jag gjor...Riv den gamla osten och frys in. Idag har jag gjort ostpanerad fisk och potmos, vet att det ska vara aborre men hajmal blev lika delikat, ett tips bara, "gammal ost" ska inte förfaras.mamsennoreply@blogger.com