Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: July 2010

Saturday, July 31, 2010

Det blev några bollar

Det blev en powerwalk i morse med min ljudbok. Inte fören jag kom hem igen upprökte jag att jag lyssnat på hela cd 3 på shuffle. Men det funkade ju tydligen ändå eftersom jag inte märkte det.

Efter lite Resident Evil tog vi Volvon på äventyr och hamnade visst på drivingrangen i Lagan. Eftersom det låg några tiokronor i plåskan slog vi några bollar. Rättare sagt kanske 50. Bäjb hittade en kort järnsjua åt mig bland låneklubborna och det gick faktiskt mycket bättre. Fick in några riktigt bra stötar.

På vägen hem bjöds jag på en McFlurry som vi avnjöt hos Potty där han och Benny vilade sig efter en heldag på Värnamos golfbana. Vi ska möta upp dom där imon för lunch och ytterligare lite svingande på range.



Jag har ett nytt mål i livet och det är att slå Otto nästa vecka.

Image and video hosting by TinyPic

Mövinajt

Jag glömde bort bloggen igår. Inte för att det hände ett skit ändå. De ösregnade ju hela dagen, så de blev en heldag i soffan med film. 4 stycken, varav jag såg två hela. Vi började med matiné och "Alice i underlandet". Johnny Depp var ju som vanligt helt fantastisk. Sen "The Lazarus Project"... den verkade faktiskt ganska bra, men jag somnade ju såklart.

På kvällen blev det först "The Road" med Viggo Mortensson och sen nån fransk fängelsefilm som jag inte vet vad den hette.

I förrgår hade vi movienight hos Potty. Då såg vi "Hot Tub Time Machine" den var riktigt roligt faktiskt. Komedier som är underhållande är det ont om konstigt nog.


Men idag tycks solen äntligen komma tillbaka. Den är efterlängtad. Det var på ett sätt skönt med ett ordentligt uppehåll i solsken och värme, men en dag räcker sen vill man ha den tillbaka. Hoppas det håller i sig nu... men det ser ju inte så lovande ut.

Vad planen är för idag vet jag inte. Allt jag vet är att vi ska göra soppa med vitlöksbröd till lunch.


Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 29, 2010

Bonnpöjk på besök

Idag har inte mycket blivit gjort hittills. Eller njao förresten Bäjb har rensat golvbrunnen i badrummet och städat och jag har frostat ur frysen.

Sen dök Fredde upp. Han hade tydligen tråkigt i Skillingaryd och då åker man till storstan Värnamo. Haha, ja för här finns massor att göra.

Vi gör inte mycket annat än hänger i soffan nu. Jag är skithungrig men nu har det gått så lång att jag inte kan komma på vad man skulle kunna äta.

Ligger väl här lite till så länge. Skönt att inte göra nåt med.

Skiva med familjen Ivarsson

Idag är det grått grått grått och regnet verkar inte ha några planer på att sluta. Jag bestämde mig för sovmorgon. Det har jag ju hittills inte haft någon, men nu sov jag (eller låg kvar i sängen i alla fall) till 9.00. Inte illa för att vara mig.

Gårdagskvällen blev mycket trevlig hemma hos Malin och Andreas i deras hus. En perfekt avslutning efter en dag på golfäventyr.

Bäjb och pudel Daisy

Jag har inte varit hemma hos Malin och Andreas sedan de flyttat till sitt nya hus. Men igår blev vi alltså bjudna dit på grillskiva. Vi hann sitta en stund på uteplatsen innan regnet började falla.

Ivanhoe den store och hans efterträdare till tronen Oliver the MAN

Oliver som nu blitt drygt ett år hade tagit sina första steg under dagen och nu var han inte sen att försöka ta sig upp på fötter. Han såg något berusad ut när han sprättefram, men med farbror Pottys hjälp gick det ju skitbra.

Värdparet Malin och Andreas, Malins bror Pierre och mor Ivarsson

Förutom mig och Bäjb var detta en redi familjetillställning. Malins bror Pierre var där, liksom ur Ivarssonfamiljen: syskonen Potty, Andreas, Carolina och så mamsen och papsen Anders och Lillian. Sen har vi ju barnen Ninel, André och Oliver såklart.

Bäjb verkar tro maten är farlig?

Till middag blev det grillat... jag skulle chansa på fläskfilé, samt klyftpotät och benässås. Riktigt mumsigt var det och vi åt alla så vi nästan sprack. Efter det gick det ner lite godis också konstigt nog.

Potty, Bäjb och hunden Chili (som verkade lida av någon bokstavsdiagnos, men var skitsöt) in the vincinity. I förgrunden Pierre, Andreas och Carolina.

Jag skulle tro i var kvar till ca 02.00 då vi tog en taxi hem till Karlsdal. Det är stort med taxi ska ni veta. Kan tänkas att inte speciellt m¨nga är ute och åker en onsdagskväll mitt i natten och så är det säkert med. Ändock tog det bilen 30 minuter att ta sig fram. Jag tror snarare på teorin att det bara finns en enda bil ute än att det skulle vara så fullt upp.

En liten anekdot är att första gången jag var i Värnamo nånsin typ föreslog storstadsflickan Hanna att vi skulle ta en taxi upp på krogen. Så gör man ju hemma. Avståndet spelar ju inte så stor roll. Jag blev utskrattad och nedröstad direkt. I Värnamo åker man inte taxi. Nu förstår jag varför... det finns ingen.

Vad som sker idag vet jag inte. Jag blev lite sugen på att åka och köpa ett Nintendo DSi igår efter att ha studerat André och Ninels. Skulle passa utmärkt för slöspelning på tågresor, men jag vet inte. De är ju inte gratis direkt.


Image and video hosting by TinyPic

Wednesday, July 28, 2010

Tour de Nån-stad-vid-Ljungby-med-älgskyltar

Jaha, då har jag förlorat min golfoskuld. Det var riktigt roligt. Det gick bra mycket bättre än vad jag trodde det skulle göra, men jag är såklart inte nöjd. Jag gick de 9 korthålen på 56 slag (typ 28 för par), vilket var 10 slag bättre än vad Bäjb hade första gången så där vann jag ju.



Vi provslog lite på sån provslagspryl (golflexikonet behöver studeras lite kanske). Klubborna var lite för långa för mig så handtaget kändes lite i vägen. Jag lyckades svinga några fina helt förbi bollen också och nu har jag ett fint blåmärke på höger fotknöl.



Se min vänsterarm här... så ska den inte se ut har jag lärt mig. Dessutom ska man kolla på bollen och om nu inte bollen ligger i en horisontal riktning mot kameran är jag helt fel ute där med.



Bäjb gjorde riktigt bra ifrån sig. 47 slag. Han har fått in en fine teknik på utslaget den. Men grabbarna bör akta sig. Lite överläggning med mig själv och upplägg av strategi till nästa gång och jag kommer klå dom.



Nja, kanske inte Potty då, men det är ju fusk för han har ju övat länge. Tänk att jag, Hanna Karin Maria Eklund Svärd skulle spela golf. Mammas reaktion var:"Å nej, inte du med". Hahah, funny.



Efteråt tog vi en kaffe och en McFlurry på hacienda 2.0 med regnmolnen hängandes över oss. Tur vi hann klart innan de dök upp.

Till kvällen är vi bjudna till bror Potty, d.v.s Andreas med familj på några kalla och lite käk. Syster Carolina är där och det ryktas om finfrämmat av mor och far Ivarsson med. Blir nog riktigt fint det.

Hoj for now.


Image and video hosting by TinyPic

Bra skrivet


Otroligt bra skriven artikel i Aftonbladet Debatt av Bertil Hagström.


Image and video hosting by TinyPic

Tucan hacienda

"I morgon ska jag sova skiiiitlänge". Ja det tänkte jag medan jag satt och sov i Släggans soffa igår eftermiddag. Jag var så jäkla trött för trots ganska sena kvällar har jag fortsatt vakna tidigt och ge mig ut och springa. Men... klockan 5.30 vaknade jag. Jag lyckades somna om, men 7.30 var det klippt att ligga kvar. Så jag tänkte jag tar lite köffe, en runda runt Osudden och sen lägger jag mig en stund igen... kanske.
Igår diskuterade vi två alternativ för dagen idag. Det ena var Ullared och GKs med Släggan och Evelina och det andra var en korthålsrunda med Potty. Eftersom det är strålande sol i dag blir det nog det senare. Jag är nervös. Jag har ju aldrig spelat golf i hela mitt liv... hur sjutton ska det gå? Ja, det får ni väl höra sen.
Eftersom jag frös som sjutton i söndags när vi åkte från Göteborg och väderrapporterna visar att det kommer mer kyla och regn framöver i veckan gick jag och köpte mig ett par långbyxor på HM igår. Då hittade jag även denna t-shirt. Inte den vackraste jag sett, men på rea och det står ju faktiskt TUCAN HACIENDA på den. Hur passande är inte det när vi förhoppningsvis nån kväll sitter ute på hacienda 1.0 eller 2.0? Var ju bara tvungen.


Image and video hosting by TinyPic

Tuesday, July 27, 2010

Omöjligt?



Av gummibitarna i Pottys hand ska bildas en kub. Det är omöjligt trots att det bara är typ 5 bitar. Jag och Evelina plockade fram den eftersom vi tröttnat på att kolla på när grabbarna spelar FIFA 2010. Men vi har båda gett upp. Jag blir så nervös av sånt där när det inte funkar på några minuter.

Nu ska jag berätta nåt hemskt. Jag tror jag har ont i halsen. Jag säger tror för jag är inte säker på om jag bara är extremt törstig eller om det verkligen är ett halsont. Det FÅR det inte vara, men visst vore det för typiskt? Nä, jag ska försöka förtränga det.

Nu är frågan hur jag ska få grabbarna att lägga ner spelet. Det var kul em stund men nu har jag verkligen tröttnat.

Yesterday eve

Just ja, det verkar som vi vart ganska ensamma om att ha bra väder går. Himlen var blå sånär som på några få moln då och då. Inte direkt varmt, men härligt ändå.


Av nån anledning åkte Guitar Hero fram hos Potty igår. Jag avskyr det spelet mer än nåt spel på denna jord, men det var inte så länge så jag stod ut. Potty och Släggan var faktiskt redit duktiga.


Catja tyckte det var varmt och började klä av sig och tillslut var hon naken... nårrå.


Jennie, Evelina och Släggan ser måttligt roade ut här, men de verkade faktiskt som de hade kul, trots vad bilden vittnar om.


Jag lekte lite Oops jag har en partyhatt med Catja. Det var länge sen och inte alls lika lätt med dagens plastpack som det var med kartongen of back in the days.


Potty drack Lone Star vilket innebar en hel del nya rebusar för oss att lösa. Jag vet inte om jag skrivit om det, men i varje kapsyl på Ottos importerade öl (beställda på systemet för 25,70 styck) finns en rebus med ett amerikanskt ordspråk. En del är riktigt enkla, medan andra är minder logiska. Som tur är kan man hitta svaret på neeeetet.


Trots otrolig försiktighet och noggrannhet med att logga ut lyckades Bäjb få in en Facerape på Potty. En ganska snäll en, men Potty var besegrad.

Ikväll är vi bjudna till Släggan på FIFA '10 cup. Jag kommer dominera! fast jag inte ens provat spelet. Jag provade med Kentha och Petter en gång för kanske 6 år sen, men vi var så kass att vi la ner ganska direkt.

Idag blir det en powerwalk runt Osudden med mera såhär på morgonkvisten. Med mig tar jag min goe ljudbok.


Image and video hosting by TinyPic

Morgon... igen


Vaknade lite seg i dag. Vi blev kvar hos Pontus till ungefär 02.00. Vad härligt det är att veta att man inte ska iväg till jobbet när man vaknar. Sätta på kaffet är det enda jag måste tänka på när jag kliver upp och sen kan jag sitta här med koppen tills kaffet blir kallt om jag så vill. Det enda som saknas är en veranda ut mot havet, men man kan ju inte få allt här i livet.


Image and video hosting by TinyPic

Monday, July 26, 2010

Det funka ju bra



Nu sitter vi hos Potty. Jag, Bäjb och Jennie. Catja kommer också. Kanske även Släggan och hans fruga. Blir nog trevligt detta.

Haha ojdå bilden blev lite lagom stor. Jaja.

Testar

Hittade en bloggfunktion men innan jag tar hem den fulla versionen vill jag testa gratis såklart. Få se nurå.

Potty 41 år

Efter jag hade varit ute och sprungit i morse, vilket förövrigt var skithärligt, traskade jag iväg till Hemköp och köpte ingredienser till Pottys tårta. När jag kom hem igen var Bäjb vaken så vi satte igång med storbak. Och här är resultatet.


Bottenlagret består av mosad banan och riven mjölkchoklad. Mittenlagret av vaniljkräm, jordgubbar och riven choklad och toppingen av grädde med jordgubbssylt, nonstop och jordgubbar. En riktig barnkalastårta, precis vad en 41-åring behöver.


Vi dukade med finservisen också. Nalle Puh-tema från Matjätten.


För att Potty skulle tro han hade några fler kompisar än oss bjöd vi över Släggan och Evelina också.


Potty var riktigt uppspelt när han skulle skära tårtan. Som tur var fick han hjälp av takfläkten med att blåsa ut ljusen.


Släggan va hungrig... det är han inte längre. Eller rättare sagt han borde inte vara det i alla fall, men när de gick nyss hörde jag nåt om att de skulle åka och äta med Evelinas bror. Om de år ner nåt av den maten är jag imponerad.


For the record: Potty fyller egentligen 35 och inte 41.



Image and video hosting by TinyPic

Måndag morgon...

... och jag vaknar i Värnamo breve min älskling. Kan knappt bli bättre. Jo, det hade kunnat vara lite bättre väder. Jag har definitivt misslyckats totalt med packningen om det ska vara såhär kallt, men det går ju att lösa lätt som en plätt med en liten tripp till HM eller nåt. Dessutm säger de att solen och värmen kommer tillbaka nu och jag väljer att tro på det.
Vi kom hem vid 20.00 igår. Efter att vi legat i soffan några timmar och sett när Richard S Johnsson vann Scandinavian Masters. Riktigt tjusigt gjort! Och bra jobbat av hans kändiscaddie Anders Timell som underhöll och gav råd på banan.


Idag går jag i tårtbakarplaner. Potty fyller 45... eller var det 35... nåt sånt i alla fall och Bäjb har utlovat att jag ska baka tårta till köffet. Det ska bli kul. Självklart kommer en bil på mästerverket innan vi sätter kviven i'n. Men först Osudden.


Image and video hosting by TinyPic

Sunday, July 25, 2010

Jag är för gammal

Klockan är 02.32 och jag sitter i Ottos soffa och försöker hålla mig vaken. Jag och Bäjb har precis lyckats hitta hem efter att ha fått Ottos nycklar mot att liva släppa in honom och Potty när dom kommer. De skulle stanna tills 03.00.

Efter att ha suttit här en stund mellanlandade vi hos Lill-Erik. En kille vars utseende var raka motsatsen till namnet. Vi var inte där länge utan tog en grillköksmuddag och drog sen vidare till Truckstop Alaska. Ganska mysigt ställe på Lindholmen. Det var "slutet sällskap"... Ni vet en vanlig krog typ fast man måste va medlem för att de ska få sälja öl.

Jag va trött redan när vi kom dit och alkoholen ville inte ge mig det jag va ute efter då jag led kvällen igenom. När jag såg klientelet blev jag förskräckt och samtidigt otroligt tacksam över att inte vara arton idag. Jävla dregg rent ut sagt. På min tid kanske vi såg ut som skit men vi var i alla fall rena. Dagens ungdomar är rena jäkla dreggpunksfjortisar med skitiga kläder och hår som inte tvättats på år.

Musiken gav mycket att önska (sorry SlayerMange men det lät skit). Öronen tjuter ännu. Dessutom körde de några såna evighetsdoomlåtar som fick mig vilja gräva upp jorden ner till jirdskirpsm och spotta på den. Nä, det var inte bra.

Klockan går sakta när man väntar. Jag kommer aldrig kunna hålls mig vaken. Jag är skittrött. Hoppas de kommer snart annars kommer de inte in. To bad.

Image and video hosting by TinyPic

Saturday, July 24, 2010

Wiiiiiii



Sitter i soffan och bara småler åt killarna som återigen spelar golf på Wii. De anar nog inte hur roliga de är att lyssna och titta på.

Igår blev vi fast här. Pottys lillebror kom på besök och vi satt ute på balkongen och snacka skit till sent.

Idag har vi inte gjort mycket. Vi har inte gjort nåt i princip. Legat i soffan och bara dratt oss. Gött.

Kvällens plan är att träffa amerikanskorna och gå och kolla på SlayerManges band som ska spela nånstans på Lindholmen. Blir nog skoj.

Friday, July 23, 2010

HATAR SJ

Jag har sagt det förr och jag säger det igen. SJ är det sämsta jävla skit på jorden. Sitter just nu i Skövde och har gjort det i 50 minuter. En nedriven ledning är orsaken. Efter 30 minuter öppnade ett spår och nu ska alla jävla tåg köa för att komma förbi och fram.

Egentligen skulle jag varit framme om 40 minuter. När det nu blir är ingen som vet. Det händer inte ett skit. Jag blir bara argare och argare och ingen har jag att skälla på. Tågpersonslem håller sig borta som vanligt.

Hmm, ingen bra början på semestern direkt. Tack SJ. Ni suger!



Uppdatering: vi rullar. 60 minuter efter schema

Vet ni vad jag kommer sakna under semestern?

Det är bara en enda sak jag kommer sakna under semestern och det är HellComp II. Nu stängs han ner för 2 veckors vila. Han får stanna hemma i Örebro, men gudarna vet att han är värd semester och vila han med. Nästa gång vi hörs har jag SEMESTER.

Bye for now.


Image and video hosting by TinyPic

FREDAG!

Nu är det här... som jag längtat. Jag hade hoppats kunna sova lite längre, men icke! Förhoppningsvis somnar jag gott på tåget så jag får lite mer sömn inför helgen.

Har jag ens berättat vad vi ska göra i helgen? Jag tror inte det. Jag vet egentligen inte så mycket heller förutom att vi ska till Göteborg. Vi ska bo hos Otto och det blir samma liga som i USA d.v.s jag, Bäjb, Potty och Otto. Och det finns ytterligare en koppling till staterna och det är Deja. Minns ni? Tjejen vi träffade i Austin. Hon är här och hälsar på i en vecka och hon är anledningen att vi åker just denna helg. Ska bli kul att se henne igen. Hon fullkomligt älskar Sverige. I don't see it, men hon verkar helt betagen.

Min väska är proppad nu. När jag såg hur full den var igår började jag tveka och tänkte börja om, men jag orkade bara inte. Så nu får det vara som det är. Kommer bli skitjobbigt att släpa på, men what tha heck. Bättre med för mycket än för lite.

Vädret skrämmer mig lite. Det är 14 grader och ganska mulet. Väderprognoserna ser inte så jäkla kul ut heller. Regn idag. Va sjutton då! Jaja, det är ju ganska skönt att åka tåg utan gassande sol i nyllet. Och vem fan bryr sig egentligen. JAG HAR SEMESTER!


Image and video hosting by TinyPic

Thursday, July 22, 2010

Veckans

Veckans förslag
Både regeringen och oppositionen överväger att ta bort den långa sommarledigheten för studenter och i stället införa en tredje termin eftersom en snabbare genomströmning av studenter skulle ge stora samhällsekonomiska vinster.


Säkert bra, men för mig som inte fattar nåt har jag en del funderingar:
  • Är det bra med en snabbare genomströmning av studenter? Det finns ju inga jobb, så vart ska alla dessa färdigutbildade människor ta vägen sen?
  • Hur ska terminen förläggas? Mitt i sommaren?
  • Förlorar man inte erfarenheten som studenterna skaffar sig under sina sommarjobb?
  • Kommer studenterna orka? Akademiska utbildningar är ganska tuffa och jag vet att man var ganska tacksam över den långa ledigheten.
  • När ska tid finnas för omtentor? Många tar sommarledigheten till att läsa in och tenta av sånt man missat under terminen.
  • När ska tid finnas för att tjäna pengar? Sommarjobb ger den fattiga studenten klirr i kassan. Med kortare uppehåll kommer tiden med lån komprimeras och inte lika mycket tid finnas för att tjäna ihop lite backup till nästa termin. Som jag minns det var sommarjobbslönen ganska viktig för många för att få det att gå ihop.
Jag vet inte.... det finns säkert fler fördelar än nackdelar och då är det väl bara att köra.

Veckans dumsnut
Går utan tvekan till den bankman (kvinna) på Swedbank som uttryckte sig dummare än SJ. Ett lesbiskt par sökte banken för att få lån till sitt drömhus och får svaret:

”Ni borde kanske fundera över er livssituation och fortsätta bo på skilda orter"

Pucko! Man får tycka vad man vill, men man kanske ska hålla det för sig själv. Vafan har hon med deras läggning att göra?

Veckans överlevnadstips

I Ryssland är det varmt just nu. Så varmt att asfalten smälter... och män uppmanas att ha sex på natten eller i duschen för att inte stryka med.

Mäns vanor – sprit, tobak, cigaretter eller magiska piller som Viagra – kan leda raka vägen till kollaps i sängen.

Veckans överreaktion

Mikaela är 13 år och skickade ett sms till 118 800. Flickan sjunger och ville får ett svar på hur hon lät. Tydligen trodde hon att en sms-tjänst skulle ge henne ett årligt och snällt svar som skulle kunna ta henne till stjärnorna. Men i stället fick hon svaret:

”Nej, det finns inga sådana skivbolag som arbetar på det sättet tyvärr. Så du får ge upp och hoppas att någon hör din röst och vill göra en platta med dig. Men jag är tveksam eftersom vi har hört din röst här på 118 800 och det är ju inte direkt någon skön röst du har. Låter mer som ett gnissel ur en gammal traktor. Mvh 118 800.”"

Vd:n fnissar och tycker det är kul... och det gör faktiskt jag med. Men Mikaelas mamma grina ut i pressen: "Det är oförskämt och hemskt att man gör så här mot en 13-åring". Förklara för din dotter vad sms är och framförallt en sms-tjänst som denna så är saken biff.

Veckans orgie
Håller hus i Malung. Tydligen är dansbandsfolket översexuella och skoförsäljaren Göran har fått panikbeställa en ny omgång kondomer och glidmedel. Varför en skoförsäljare säljer dessa varor förtäljer inte historien.

Veckans skräck

Råttor i centrala Stockholm! Stackars Fredrik blev attackerad av en redi bjässe när han skulle borsta tänderna. Besten hade tagit sig upp till femte våningen. Så äckligt att jag känner mig spyfärdig.

Veckans Wierd
Senaste drogtrenden i USA är att använda sig av ljud för att bli hög. I-Dosing kan köpas på internet, men verkar för mig inte vara nåt annat än en massa obehagliga ljud. Ångest eller placebo säger experterna och jag kan inte tänka mig nåt annat är att ljuden gör en galen. Skolorna i USA varnar för den nya drogen, men varför klaga på detta. Verkar ju ganska harmlöst om man jämför med andra droger där ute.

Veckans "jag trort när jag sert"
SJ lovar bättring efter den senaste tidens haverier. Jo tjosan hejsan. Den har man ju aldrig hört förr.B Det står ingenting om hur det ska gå till och jag trort absolut inte fören jag sert som den äkta närking jag är.

Image and video hosting by TinyPic

Stress och toleransnivå = noll

Det är ju en jäkla tur rent ut sagt att jag bara har en halv dag kvar till semestern. Jag har suttit i telefon varenda dag denna veckan och jag märker att jag inte alls har den tolerans med "bråkiga" patienter som jag brukar ha. Normalt klarar jag det mesta, men nu kan minsta lilla få mig fly förbannad. Inte för att jag visar det för patienterna, men jag svär och gormar inne i huvudet.

Samma sak gäller ute på mottagningen. Jag har en konstant inombords-stress som finns där hela hela tiden. Så fort det blir minsta lilla stressigt därute går jag upp i tokhögvarv och blir så stressad att jag säkert skulle tuppa av om jag varit tvungen att fortsätta en vecka till. Stressen gör ju såklart allting värre. jag tappar grejer, jag glömmer saker så jag får springa igen och jag slår i varenda hörn som finns att slå i och även de som torde vara omöjliga. Just nu har jag ett bultande blålila märke mitt på smalbenet och ett likadant på insidan av armbågen.

Jag hoppas jag får en god natts sömn idag och är utvilad i morgon för under förmiddagen ska vi hinna med tio cystoskopier och jag måste komma iväg senast 12.30 om jag ska hinna med mitt tåg. Jag var i alla fall så förutseende att jag växlade till mig lite tior på vägen hem. Detta så att jag kan gå förbi tågstationen på morgonen och låsa in min väska där så jag slipper släpa den hela vägen till jobbet och tillbaka. Smart va?

Ikväll är det städning och iordningställande av lya som gäller. Detta och den sista packningen. Lika bra att sätta fart för snart kommer tröttheten och sen blir det inte mycket gjort.


Image and video hosting by TinyPic