Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: August 2006

Wednesday, August 23, 2006

Sommaren är slut :(

... fy så sorgligt. Har haft den bästa sommaren i hela mitt liv tack vare Bäjb.

Första veckan spenderade vi på Österlen hos pappa och hans fruga. Har alltid hatat att åka dit för det varit så tråkigt... låt mig säga att pappa inte direkt är nån nöjesattraktion. Skeptisk mot de mesta och flesta. Nu var det helt underbart. Sol och bad och Bäjb. Och pappa och Christian kom överens direkt. Var där i nästan en vecka.


Vecka två var i i Värnamo. Träffade bl.a Hampus nya donna och pyntade dyra pengar för att ge Mejan en ny chans. Det var faktiskt roligare denna gång. Helgen spenderade vi i Gbg. Kul som skutt. Fet mat, pilsner och goa folk... och så får vi inte glömma Madde och Theres. Fasen att man inte fick nåt kort på de pangbrudarna *rolleyes*



Sen drog vi en snabbis till Örebro för att packa om och sen tillbaka till Vmo eftersom Bäjbo börja jobba. Var hemmafru delux sista veckan och fixa och dona till min kille. Loved it.

Tillslut i förrgår (tisdag) bar det av hemåt... ensam. Att åka från Bäjb och veta att allt kommer bli som vanligt igen... d.v.s. tågresor med förseningar, olika scheman och saknad var hemskt jobbigt och jag hade sån ångest att jag trodde jag skulle dö. Fy. Saknar honom nåt förskräckligt nu, men om en vecka får jag se min underbare luscious igen. Loves you babe och tack för en underbar sommar.